Jornada d’èxit en el País Valencià de la Vaga Educativa

  • Silenci en les aules aquest 24 d’octubre.
  • Dos de cada tres docents de l’escola pública ha secundat aquesta jornada de Vaga.
  • El seguiment ha sigut lleugerament superior a la passada Vaga del 9 de Maig.

Amb les dades arreplegades per la nostra banda al llarg de tot el matí, fins a les 12:00h, estimem un seguiment mitjà del 67 % en l’escola pública

Amb les dades arreplegades per la nostra banda al llarg de tot el matí, fins a les 12:00h, estimem un seguiment mitjà del 67 % en l’escola pública. En ensenyament concertat remarquem seguiment absolut en les cooperatives, i menor en l’escola concertada. Les Universitats públiques valencianes han parat per complet: l’alumnat la secundat pràcticament al 100% i els treballadors i treballadores en percentatges similars als de l’escola pública.

Una altra dada que dóna idea de l’important seguiment de la Vaga és la multitud d’iniciatives per l’escola pública que s’han realitzat aquest matí. Piquets, manifestacions i concentracions convocades per sindicats i per l’àmplia xarxa de suport a l’educació: Universitat de València, Alcoi, Xirivella, Torrent, Malva-rosa (València), Gandia, Castelló, Alacant, Port de Sagunt, Elx, Elda, Oriola, Sant Vicent del Raspeig, La Vall d’Uixò, Dènia.

Els centres han romàs pràcticament sense activitat en aquesta jornada històrica per a l’educació valenciana. Tant l’alumnat com a pares i mares han deixat les aules literalment buides. Vivim una jornada d’èxit en la lluita per l’educació i contra les retallades. Amb aquesta acció la unitat de la comunitat educativa, sindicats docents, famílies i alumnat, s’enforteix.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s