“L’educació és educar-se, la formació és formar-se” (H. G. Gadamer)

“Hem de trobar moments per a reflexionar conjuntament”,  així començava la Directora Coloma Mestre la I Jornada de reflexió sobre el futur de la EPA Vicent Ventura.

“Hem tingut la sort tots aquestos anys de comptar amb l’empar d’una gran institució CCOOPV, una tupida xarxa associativa, abnegats col·laboradores i col·laboradors que ens han permés que l’Escola fora  un espai i un temps on acollir a qualsevol ciutadà i ciutadana, vingués d’on vingués, estigués en la situació que estigués,… Creguem que ha arribat l’hora de pensar conjuntament com ha de ser un futur en el que continuem treballant colze a colze per a possibilitar espais de ciutadania. Pretenem que ens ajudes a dissenyar millores per poder atendre els treballadors i treballadores amb el Graduat en línia, per poder repondre a les diferents necessitats dels i les immigrants que venen a l’escola i les de  qualsevol altra persona, sobretot aquella que corre el risc de l’exclussió social”.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

La jornada va comptar amb la intervenció de José Beltrán, de la Universitat de València, amb la xarrada ‘Aprovisionaments formals i vitals en l’educació d’adults’. També es van desenvolupar grups de treball sobre les experiències de l’EPA. Entre els assistents, a més del professorat de l’escola i del professorat col•laborador de València, Alacant, Benidorm i Castelló, hi van participar representants de Cáritas, València Acull, la Fundació d’atenció a les persones migrants CITMI, la Fundació d’Estudis i Iniciatives Sociolaborals de CCOO PV (FEIS) i el grup de Treballadores de la Llar de CCOO PV.

Després, es va organitzar una visita a la València republicana, a càrrec de Cristina Escrivà.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s