Best i Aaron ¡Enhorabona i Endavant!

moncada

El nostres amics i antics alumnes de la  EPA  Best Amadasun i  Aaron Peris han obtingut la primera i tercera plaça  entre els seleccionats pel Programa Erasmus+ KA102  concedides pel SEPIE, al l’IES Tierno Galván de Montcada.

Dels 16 alumnes matriculats al segon curs del CFGM, 6 venien de L’EPA VICENT VENTURA,  havent promocionat 5 d’ells al mòdul formatiu de FCT durant el darrer trimestre dels curs.

Cal destacar que aquests dos alumnes seleccionats faran la seua mobilitat en multinacionals tant reconegues com Power-electronics Corp (UK) Ltd (London) i VITALIS GmbH (Leipzig). Així mateix, també comentar que aquest dos alumes selecionats han aconsegut el Certificat Bàsic d’Anglés segons el (MCER) . Sense cap tipus de dubte, tot un excel·lent mèrit acadèmic per al seu futur,  donat que obtindran el títol de Tècnic en Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques que el capacitarà, si així ho consideren, a ser gerents d’una empresa dedicada al món de les instal·lacions elèctriques de vivenda i industrials.

Tot un èxit de formació i de bona col·laboració entre dues institucions públiques de formació como ho són l’EPA VICENT VENTURA  i l’IES “Enrique Tierno Galván” de Montcada. Una estreta col·laboració que va més enllà de l’ámbit formatiu i acadèmic, atés que està donat possibilitats laborals molt dignes a un grup d’estudiantes que, tal vegada de no ser així, tindrien veritables problemes de trobar un lloc laboral en aquesta societat tecnològica tan competitiva.

Anuncios

Un pensamiento en “Best i Aaron ¡Enhorabona i Endavant!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s