Aquesta setmana continua la matrícula en la EPA Vicent Ventura

L’alumnat del curs 2016/17 ja té nom i cognoms. La passada setmana li posarem cara a l’alumnat del cursos de Graduat, d’alfabetització, neolectors i els diversos nivells d’espanyol, així com dels cursos d’informàtica, anglés, valencià, i del curs de nacionalitat que el curs passat haguerem d’encetar molt a contracor (donada la nostra clara oposició a la realització de l’examen de nacionalitat ). Tots el grups estan plens, però si t’interessa algun d’estos cursos i encara no has vingut no dubtes a fer-ho i t’inscruiure’m en la llista d’espera. Mai es sap…

Demà, 12 de setembre,  matricularem encara a la gent del nou grup Hèlix que preten heretar el dinamisme dels antics programes Mou-te i Enredra’t, així que  segurament serà un dia de retrobades. No obstant, si t’abelleix seguir aprenent, continuar llegint i escrivint sense parar, recòrrer la ciutat, no perdre’t cap event cultural,…..acudeix demà a la Vicent Ventura a matricular-te.

espo_el-llapis-darquimedes-225x300

També hauràs d’acudir demà a l’escola si vols matricular-te en el curs de preparació de la Prova d’Accés a Grau Mitjà o en els curs de Dibuix.

Estarem a la vostra disposició de 9’30 a 13’30 i de 16’30 a 19’30.

Fins prompte.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s