Aquest curs el projecte “Sembrant Diversitat” tira arrels a la velocitat del Pi i la solidesa de la Carrasca

Els dies 28, 29 i 30 de setembre estarem al “Primer Salón del Árbol” que se celebra a València amb “Iberflora” i la “Asociación Española de Arboricultura” perquè volen conéixer la nostra experiència de sembrar als escocells dels arbres de la ciutat.

Alumnes de l’any passat i els que comencen ara presentaran les conclusions del treball realitzat i participaran, així com la resta d’assistents, en les propostes que estem preparant l’equip “biodiversitat” format per professors de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la Universitat Politècnica, Tècnics de jardineria urbana de l’Ajuntament de València amb el suport personal de la Regidora de Parcs i jardins,  i els professors de l’àmbit científic de l’Escola Vicent Ventura.

Les propostes són realment interessants, hem preparat una simulació d’un espai verd amb escocells sembrats i escocells sense sembrar, on mesurarem la diversitat d’insectes a la coberta i al sol. També mesurarem la velocitat d’infiltració de l’aigua en els dos tipus d’escocells. Aprendrem a reconéixer les diferents espècies d’arbres i plantes. Mesurarem la diversitat en els espais. I podrem entrar al laboratori per veure la vida als escocells sembrats i comprovar la importància de cuidar el nostre entorn més proper. Esperem veure-us a tots gaudint d’aquestes activitats¡¡¡

Hem de reconéixer públicament la tasca realitzada per la nostra alumna de pràctiques de la Universitat Politècnica, amb la que hem pogut preparar les conclusions de les dades replegades el curs passat pels nostres alumnes, sobre l’evolució de la sembra en els escocells del barri de Trinitat. També amb la seua total implicació hem preparat un fitxer de totes les espècies d’arbres del nostre projecte i un altre fitxer de les espècies de plantes i flors que hem sembrat als escocells.

Aquestes fitxes seran la base del treball que començaren aquest curs 2016-2017 fent un itinerari per conéixer els arbres del nostre barri, amb els nostres alumnes i els alumnes dels centres escolars del barri de Trinitat

 

No tendremos una sociedad si destruimos el medio ambiente.-Margaret Mead.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s