Comencem el curs a la Vicent Ventura??

Hui començaven les classes a la Vicent Ventura, con en qualsevol altre centre d’educació d’adults, i hem hagut de rebre a l’alumnat, als quasi 500 alumnes matriculats enguany, amb una mala notícia: l’escola, de moment, està tancada.

Els problemes legals derivats de no actualitzar mai, durant més de 20 anys, el conveni que possibilità la creació de l’escola han impedit finalment l’obertura de l’escola aquest curs 2016/17.

Creiem que ara el més urgent es solucionar el problema , per aquest motiu no ens dedicarem a buscar responsabilitats, sinó a vetlar per a que el compromís que han pres Conselleria i Sindicat d’actualitzar el conveni i reobrir l’escola, a més tardar en gener, es faça efectiu.

També pensem que és urgent atendre l’alumnat més vulnerable a aquesta situació: la gent del graduat que necessita l’avaluació de tots els trimestres per no perdre el curs, així com la gent d’alfabetització, neolectors i espanyol. En el cas d’espanyol  i alfa-neo les classes es desenvoluparan gràcies a l’ajuda de Paco López, ja jubilat, els col·laboradors i col·laboradores que ja ens acompanyen de fa anys i la professora Rosario Hermoso. En el cas de la gent de graduat, la Conselleria s’ha compromés a matricular tot l’alumnat en el centre CEED, d’educació d’adults a distància, i fer trasllat de matrícula en quant es solucione el problema. Donat que pensem que tot l’alumnat no té els recursos suficients per seguir satisfactoriament un curs a distància, el professorat de la Vicent Ventura hem organitzat, amb la col·laboració del ja jubilat Vicent Calitxte, una serie de tutories per tractar d’ajudar-los/les.

Podrem també ofertar les classes de dibuix gràcies a Pilar Plaza i tractarem de fer alguna tertulia litarària i activitat al mes per no abandonar a la nostra gent més fidel.

Demanem disculpes a la resta de grups, però cal que tingau en compte que ara el professorat de la Vicent Ventura treballem a temps complet en altres centres, així que tot el que fem és de manera voluntaria en el poc temps que ens queda.

Vos demanem paciència i recolzament a l’hora de vetlar per a que el compromís de la Conselleria es faça efectiu.

Aquesta setmana tractarem de rebre-vos a tots i totes per explicar-vos la situació.

Moltes gràcies. L’escola sou vosaltres.

 

6 pensamientos en “Comencem el curs a la Vicent Ventura??

 1. Siento mucho lo de la ense?anza de la escuela . Yo soy alumna de inform?tica y de Enredrat, espero se solucione todo satisfactoriamente, salud2, no s? si Informatica seguir? espero vuestra contestaci?n,

  Enviado desde mi iPad. Paqui ???

  Me gusta

  • Las clases de informática de momento no se podrán realizar. En cuanto se reabra la escuela repartiremos el curso que quede en dos periodos para poder atender al alumnado de informática del primer y segundo cuatrimestre.
   Gracias por el apoyo.

   Me gusta

   • Coloma: trista noticia no hi haurà activitats és una pena,sempre retallen la cultura.
    L’Escola d’Adults Vicent Ventura,sempre ensenyant i fotmant a tanta gent,més de 20 anys.
    Penso una lluita sempre,sempre pacifica,davant les portes de la Conselleria tots els alumnes d’Escola d’Adults Vicent Ventura,axi que s’assabentin tots els mitjans de comunicació.
    Gracies a tu,bona mestra!!

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s