Comunicat oficial. Conselleria i Sindicat es comprometen a signar un nou conveni.

COMUNICAT CONJUNT ENTRE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ I LA CONFEDERACIÓ SINDICAL DE COMISSIONS OBRERES DEL PAÍS VALENCIÀ EN RELACIÓ AL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’ESCOLA D’ADULTS VICENT VENTURA PER A L’INICI DE CURS 2016-2017

INFORMACIÓ PER A L’ALUMNAT DEL CENTRE DE FPA VICENT VENTURA

Us informem que el dilluns dia 19 no es podran iniciar les activitats acadèmiques de:

Alfabetització, Neolectors, GES I (Programa Caliu), GES II, Preparació a Prova Lliure de Cicles de Grau Mitjà, Espanyol inicial i mitjà, Valencià oral, elemental i mitjà, Anglés 0, elemental i intermedi, Informàtica 1,2,3 i els programes d’Hèlix, Club de Lectura i Taller de Dibuix,
a causa que no disposarem del professorat assignat per la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport fins que finalitze el procés iniciat de renovació del conveni que possibilita aquestes dotacions.

És voluntat inequívoca de la Conselleria, així manifestada, i de CCOO PV mantenir el funcionament a ple rendiment del centre posat que es reconeix la importància de la labor social i educativa que està exercint des de fa molts anys per a la població adulta d’aquesta Comunitat. Per aquest motiu, CCOO PV i la Conselleria estan treballant conjuntament, i estan disposats a fer els esforços que siguen necessaris perquè el conveni estiga finalitzat i puga reprendre’s l’oferta educativa al més prompte possible. La previsió actual és el mes de gener o amb anterioritat.

Mentre finalitza aquest procés la Conselleria d’Educació ofereix a les persones adultes matriculades en aquest centre en GES I i II, i que necessiten iniciar ja el curs per a obtenir la titulació corresponent, la possibilitat de començar l’activitat de forma immediata si es matriculen en el CEED.

L’alumnat d’aquest centre que desitge incorporar-se al CEED ha de manifestar-ho perquè puguem enviar el llistat corresponent a la Conselleria i realitzar el procés de matriculació.

Una vegada represes la totalitat de les activitats del nostre centre es procedirà al trasllat de la matrícula realitzada en el CEED de nou al Centre FPA Vicent Ventura per a finalitzar el curs.

 

4 pensamientos en “Comunicat oficial. Conselleria i Sindicat es comprometen a signar un nou conveni.

  1. Me parece fatal, no sólo por mi, creo que estaba haciendo una labor fenomenal para la cultura.
    No habéis avisado con tiempo y ahora para matricularse en otro centro es tarde y además lejos.
    Ruego y espero que se llegue a un acuerdo para poder volver al Centro y poder continuar con el estudio y sobre todo por el buen profesorado que impartía las clases en especial a María José Marín.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s