“Que les promeses no es queden en paraules” CONVENI JA! “El servei que reben de l’escòla es de primera necessitat per a poder-se integrar i per això, es vital que puga tindre continuitat el més aviat possible.” Servicio de Acogida Accem en Valencia

2015_10_27_epa_ges1-5

Com a associació de immigrants i refugiats que som un gran nombre dels nostres usuaris els derivem a l’EPA Vicent Ventura per a rebre classes de castellà, alfabetització, i fins i tot traures el graduat de l’ESO.

Per a ells que estàn en una situació de vulnerabilitat, el servei que reben de l’escòla es de primera necessitat per a poder-se integrar i per això, es vital  que puga tindre continuitat lèscòla el més aviat possible.”

Moltes gràcies!

El 26-09-2016 21:18, Coloma Mestre Vila escribió:

Hola Maria José,

la veritat és que les coses no van gens bé.
L’escola està tancada perquè no ens han donat les comissions a cap profe per estar ahí. En principi és una situació transitòria. Conselleria s’ha compromés en un comunicat a actualitzar el nostre conveni per possibilitar el funcionament de l’escola abans de gener. Però de moment cadascú estem en un centre i lluitant per atendre als 500 alumnes que estaven matriculats enguany a la Vicent Ventura, sobretot als més vulnerables, i lluitant al mateix temps per a que es complisca el compromís de Conselleria i Sindicat.
Com veus, mogudet.
De moment, estem atenent a la vostra gent gràcies a l’ajuda de Paco, que està jubilat, i voluntaris, però és una situació insostenible.
Vos pregue que estigau al dia de com van les coses al nostre blog, enredrat2. I si podeu fer algun escrit fent esment a la nostra tasca, la relació amb ACCEM,… ho afegiriem al blog i vos ho agrairiem molt. Es tracta de presionar per a que les promeses no es queden en paraules.
Seguim en contacte, i espere donar-te prompte bones notícies.
Una abraçada,
Coloma.
Anuncios

2 pensamientos en ““Que les promeses no es queden en paraules” CONVENI JA! “El servei que reben de l’escòla es de primera necessitat per a poder-se integrar i per això, es vital que puga tindre continuitat el més aviat possible.” Servicio de Acogida Accem en Valencia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s