El Xé Congres de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV

  • Dóna suport i urgeix la formalització d’un conveni de la Confederació Sindical de CCOO PV i la Conselleria d’Educació de la GV que permeta la transformació de l’EPA “Vicent Ventura” en un Centre Públic de Formació de Persones Adultes.
  • Valora l’esforç realitzat pel professorat i les persones col·laboradores en el manteniment de l’activitat acadèmica de l’escola.
  • Manifesta que l’escola és un dels signes inequívocs que som un sindicat de classe que considera l’educació i el desenvolupament dels treballadors i les treballadores com un dret essencial al qual CCOO contribueix amb totes les seues possibilitats i se sent corresponsable.
  • Reivindica, dintre de la seua responsabilitat, el funcionament al més aviat possible del CFPA “Vicent Ventura”, instrument bàsic de CCOO PV al servei del conjunt de la societat pel que fa al reconeixement efectiu del dret a l’educació al llarg de la vida, l’atenció a les persones que es troben en situacions socialment més vulnerables, la contribució a la detecció i l’atenció de les necessitats formatives canviants i l’acreditació de les treballadores i els treballadors, així com de la ciutadania en general.
  • El sindicat considera prioritari exigir, de manera conjunta i coordinada, la formació al llarg de la vida, el desenvolupament de la formació professional i la formació contínua per a l’ocupació. Cal doncs assegurar que s’aprofiten les possibilitats amb què avui comptem, per a plantejar i desenvolupar les iniciatives que les secretaries directament implicades aborden contínuament. Es necessari el debat permanent per a la definició de les línies bàsiques de l’acció sindical pel que fa a acreditacions laborals, orientacions de la Formació Professional, Itineraris Formatius, adquisició de l’idioma i/o nacionalitat… per part de les treballadores i els treballadors.

València, març de 2017.

Un pensamiento en “

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s