ACTIVITATS

29_NOVIEMBRE

CCOO PV reprén el Seminari d’Economia per a sindicalistes amb propostes d’actuació contra la crisi

L’espai de reflexió i anàlisi de CCOO PV enceta la segona part que s’allargarà durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Persones expertes del món acadèmic escometran diversos aspectes de l’economia per ajudar a fer una avaluació de les conseqüències de la crisi i definir propostes sindicals.

Primera sessió de la segona fase del Seminari obert d'economia de CCOO PV.

La Secretaria de Formació Sindical de CCOO PV ha organitzat un seminari obert d’economia per a sindicalistes, amb l’objectiu d’aprofundir en diferents temes d’interés social que ajuden a definir propostes programàtiques i alternatives sindicals, enfront de la situació econòmica actual.

Aquesta segona fase comença aquest dimecres, dia 22, a les 16:30h, amb la intervenció d’Emèrit Bono, catedràtic d’economia aplicada de la Universitat de València. El professor, que és el coordinador d’aquest seminari, durà a terme la ponència ‘Les necessàries reformes de la democràcia espanyola: crisis econòmiques i legitimació democràtica’.

La finalitat del seminari és passar d’una anàlisi diagnòstica de la situació actual (objectiu que ja es va assolir l’anterior etapa) a reflexionar sobre les possibilitats d’intervenir-hi. Aquest espai formatiu està dirigit a personal sindicalista però també està obert a qualsevol persona interessada a participar en aquest.

El seminari continuarà el dimecres 29 d’octubre amb una sessió dedicada al canvi climàtic, a càrrec del professor Ramon Lapiedra. Entre els temes que es tractaran en aquesta segona fase, figuren la precarietat laboral, les polítiques europees, les energies alternatives, les polítiques de gènere, entre d’altres.

 

Un pensamiento en “ACTIVITATS

  1. Pingback: SEMINARI OBERT D’ECONOMIA | enredrat2

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s