DIMECRES TEATRE “SER O NO RES”

teatre-Micalet-ser-res-575x323

El teatre Micalet fa vint anys i ho celebra de la millor manera possible: estrenant una obra de producció pròpia. ‘Ser o no res‘ és un text de creació col·lectiva que s’inspira en les obres més emblemàtiques de Shakespeare. Ha estat escrit i és interpretat per quatre grans actors valencians: Pilar Almeria, Sergio Caballero, Empar Canet i Pep Ricart, i es podrà veure fins el 21 de desembre.

Sobre l’escenari, els actors reflexionen entorn de la situació actual de la professió, del país i del món en general, fins a arribar a sentiments tan universals que ningú no ha retratat tan bé com William Shakespeare. Partint dels texts de l’escriptor anglès, es formulen grans reflexions sobre la vida, la mort, l’ambició i l’humor. La finalitat és homenatjar Shakespeare i proposar unes quantes qüestions a l’espectador.

La producció és dirigida per Resu Belmonte i el repartiment l’encapçala Pilar Almeria, fundadora i directora de la Companyia Teatre Micalet, que ha participat en tots els seus muntatges. El completen Empar Canet, Pep Ricart i Sergio Caballero, que treballa per primera vegada en una obra de la companyia. ‘Ser o no res’ és la vint-i-setena producció del grup en aquests vint anys d’història.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s