Recursos en línia

  • Vine (alumnat que tinga el castellà com a segona llengua. Disseny infantil, però que pot servir com a reforç). Material didàctic multimèdia de suport a l’aprenentatge del valencià, especialment dissenyat per a l’alumnat nouvingut al nostre sistema educatiu i que desconeix la nostra cultura i la nostra llengua. Material d’autoaprenentatge.
  • Preparació per a l’examen Grau Oral de la JQCV. Pràctiques de l’apartat de les lectures que corresponen a la comprensió oral. Disposen de solucionari.
  • Materials d’autoaprenentatge de la Universitat d’Alacant. Des d’aquest apartat podeu tindre accés a les catorze unitats dels quaderns de Valencià Oral publicades pel SPV en la Col·lecció de Quaderns Joan Fuster. El quadern està en PDF i disposa de solucionari, pot ser interessant com a material de suport a nivell de gramàtica.
  • Amb guix i amb bits. Web personal de Robert Escolano, des d’Alacant, amb recursos educatius multimèdia. De tots els apartats que conté, cal parar esment en el que dedica als exercicis autocorrectius. Es poden trobar uns quants exercicis (lèxic, morfologia nominal, verbal i lectures) per a les persones que s’inicien en la llengua.
  • Plans de treball d’autoformació en llengua catalana. El Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Politècnica de Catalunya ofereix aquests plans de treball que poden oferir un suport per a la preparació del Grau Oral. Els materials estan basats en el Servei d’Autoformació de Llengua Catalana (SALC). Els exercicis són autocorrectius i es disposa de servei de diccionari, teoria i bibliografia de consulta.
  • Vincles. Material destinat als alumnes d’incorporació tardana al sistema educatiu de Catalunya. Permet treballar especialment les habilitats orals. Material interactiu. Destinat al Grau Oral específicament.
  • edu365.com Hi ha alguns exercicis que estan bé com a suport d’un nivell oral, però cal tenir en compte que està orientat per a Catalunya. Té una apartat de dictats molt interessant, però no els té encara penjats!

Al bloc de valencià de l’escola Girantfull podràs trobar més enllaços interessants per millorar el teu valecià.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s